Transmisja na żywo „Rudolph the Red-Nosed Reindeer”: wszystkie sposoby oglądania w 2020 roku

Rudolph Red Nosed Reindeerlivestream

Nałóż maskę na ten mały czerwony nos, Rudolfie! Od ponad 50 lat Rudolf Czerwono nosy renifer zaszczycił nasze ekrany telewizyjne, ciepłe powitanie pośród mroźnych, mroźnych zim. W tym roku nie jest inaczej — na biegunie północnym nie ma pandemii. Więc usiądź przy gorącym kakao i zobacz, jak twój ulubiony kumpel z reniferów ponownie ratuje Święta Bożego Narodzenia.



meghan mccain wraca do widoku

Klasyka Rankin/Bass Rudolf Czerwono nosy renifer powraca w tym sezonie świątecznym dla wszystkich fanów Hermeya, Świętego Mikołaja i wszystkich innych reniferów. Jeśli chcesz oglądać, jak pakujesz prezenty, jesteś we właściwym miejscu. Kiedy będzie? Rudolph być w telewizji? Czy to jest przesyłanie strumieniowe? Oto wszystko, co musisz wiedzieć o oglądaniu Rudolf Czerwono nosy renifer W tym roku:



Jaki jest kanał Rudolf Czerwono nosy renifer na?

Po ponad 30 latach w CBS klasyk Rankin/Bass przechodzi na kanał Freeform. Zdobyli prawa do klasyki, aby pokazać ją w programie 25 Dni Świąt Bożego Narodzenia. Przejdź do Freeform!

Kiedy jest Rudolph w telewizji w 2020 roku? Kiedy jest Rudolf Czerwono nosy renifer na?

Rudolf Czerwono nosy renifer miał jedną premierę w CBS, a wszystkie przyszłe pokazy będą na Freeform. Następny pokaz odbędzie się w najbliższą sobotę, 19 grudnia o 17:30 ET / 16:30 CT. Przed wielkim Bożym Narodzeniem Freeform wyemituje go jeszcze kilka razy.



Rudolf Czerwono nosy renifer będzie emitowany w programie Freeform w następujących terminach:

  • Sobota, 19 grudnia o 17:30 ET / 16:30 CT
  • Niedziela, 20 grudnia o 16:00 ET/15:00 CT
  • Czwartek, 24 grudnia o 20:50 ET / 19:50 CT
  • Piątek, 25 grudnia o 17:00 ET / 16:00 ET

Możesz przeglądać resztę Program 25 Dni Świąt Bożego Narodzenia Freeform tutaj , ale sprawdź w lokalnych wykazach kanał telewizji kablowej.

Jak znaleźć transmisję na żywo w dowolnej formie? Jak transmitować na żywo Rudolf Czerwono nosy renifer :

Jeśli masz dostawcę telewizji kablowej, możesz transmitować na żywo Rudolf Czerwono nosy renifer na Swobodnie używając swojego loginu kablowego .



Możesz także zalogować się do Freeform poprzez subskrypcje YouTube TV, Hulu z Live TV, fuboTV, DIRECTV NOW lub PlayStation Vue. Platformy te będą miały również transmisję na żywo z kanału Freeform.

Gdzie mogę oglądać Rudolf Czerwono nosy renifer ? Gdzie mogę streamować Rudolf Czerwono nosy renifer ?

Żaden z tych czasów nie działa do oglądania Rudolph żyć w telewizji? Bez obaw, można go przesyłać strumieniowo gdzie indziej! Możesz kupić Rudolf Czerwono nosy renifer na VUDU za 4,99 USD — jest na wyprzedaży! Oglądaj, kiedy chcesz.

disney plus vs hbo max

Gdzie streamować Rudolf Czerwono nosy renifer